Evigt livDenna bodylotion har jag haft sen 100 år tillbaka, men jag är alltid så dålig på att smörja in mig så den har fått ett evigt bodylotion liv.Doften är i alla fall lovley och det händer att jag tar av locket och bara sniffar på den för den är så god, haha!

Crazy catlady

Man kanske skulle döpt bloggen till crazy catlady istället, hmm, får köra på det nästa gång helt eneklt! Tog dessa bilder för bara några sekunder sen, egentligen ska jag städa... Men gud vad opepp jag är på det! Det är så himla fint väder också, då vill man inte vara inne på sitt stökiga rum. Butagirlgoddaduuwhatagirlgoddaduo


När vi ändå är inne på att prata om foto, vill jag bara säga, att jag ska börja fota utan auto tänkte jag. Jag har nästan alltid kört på auto tidigare. Men efter fotolektionen i onsdags har jag för första gången förstått lite vad de olika kamera inställningarna är. Så till en början kanske bilderna kommer bli sämre på bloggen. Men jag hoppas att jag bara blir bättre och bättre. Lakrits fick agera modell under denna test omgång, jag har också lite bilder på Pussel, men de blev så suddiga så de fick inte vara med.

Dagens låt


Vegwook


Ikväll blev det vegwook med nudlar, sweet chili, soya och takesisås, gott var det, men mätt blev man!

Min dag har varit lite snurrig och jag har haft dåligt flyt hela dagen. Bland annat fastnade jag i dörrarna påväg ut från tunnelbanestationen...

Nu tittar jag på äntligen hemma med funderar på att resa mig för att gå ner och fylla på ett bubbelbad. Florence kommer inte hem förän vid åtta tiden så ett varmt bubbelbad kanske är perfekt.

Dödskallar forever ♥


Seriöst, hur snygga är in dessa armband? Jag vill ha alla! Jag brukar inte gilla guld så mycket, men den rosa och de blå med guld är ju galet snyggt! Där emot brukar jag använda silver och svart mer. 99kr är inte så sablans mycket, kanske man skulle satsa på en, men vilken färg är snyggast då?

New in
När jag var i Skåne fann jag denna söta buister på erikshjälpen. Den kommer jag böra under mina transparanta skjortor tänkte jag. För jag är smart. 15kr kostade den

ÄlsklingenMysigt att komma hem till kära katterna, dom är helt sällskapssjuka nu efter den här veckan, gulliga♥


On the road to find out


Mine is not a hard of stone, I'm only skinn and bones


Bjuder på en random bild med ett random citat. Bilden togs i sommras i mollösund, soooooooooooooooommar♥

Florence och pappa


Eira och FlorenceDe nya pjuksen

Ett snabbt inlägg innan jag går ner och hälsar på Eira som kom idag från Bollnäs. Internet har varit en bitch så blogg uppdaterings chanserna har varit få och korta.

Detta är i alla fall mina nya converse jag fyndade på erikshjälpen för 125kr. Inte illa!

BAM. Så var man in Skåne

Om jag har förstått det rätt så snöar det i Stockholm. Kan ju säga att här blåser det som bara den och när jag och Florence var ute på en powerwalk regnade det lite också. Men snö är snäppet vassare.

Så det jag kan tänka är, vad skulle jag gjort om jag vore i Stockholm just nu? Svar, suttit vid datorn, skrivit en status på facebook om hur mycket jag hatar snön. I alla fall har alla mina kompisar gjort detta och många många är inne på chatten. Så jag tröstar mig med att jag gör exakt samma sak fast på en annan destination.

Nu ska jag duscha och sen tänkte jag ta kort på mina nya skor som jag fyndade på erikshjälpen, stay tuned

Why want you give me some love
Här sitter jag, med täcket upp till hakan i soffan och kollar på bilder från kap verde. Det är svårt att inte sakna den ön när man fryser så mycket att man inte ens går till vattenkokaren och gör te. Men jag minns nog hur skönt det var att komma hem också efter den resan. Aldrig mer kap verde tänkte vi då. Men bilderna talar ju för sig själva om hur vackert det var där och hur mycker sol det var, det kunde jag i alla fall inte klaga på!

RSS 2.0