Skulls



Mitt nya armband! Designat av mig skapat av Florence, precis så det ska va.

Maybe you should eat makeup, then you would be pretty on in and outside, bitch


Köpte lite sminkborstar inne på ICA i Tomelilla! De funkar riktigt bra (testade dom idag) rougeborsten var väll den enda som inte var så bra. Men, de andra funkade riktigt bra, de stora kostade 25kr/st och de små 19kr/st, så det var ju himla bra! Annars kan ju borstar kosta flera hundra för en liten ful sminkborste, insane!

Österlen när det är som allra bäst



Min mobil är verkligen inte så hightech som många andras men jag tycker ändå att den tar väldigt bra bilder.

You got a fast car, I need a ticket to get me out of here, maybe we could make a deal?



Igår när vi skulle till Erikshjälpen i Åkarp var vi liiiiiiiite tidiga så vi gick in på en udda bakgård där det fanns ett café, en liten konstig shop och en utställning med folkdräkter(haha!) Vi smet genast in på cafét och fann lycka direkt! Latte 28kr! Har inte drukigt en latte på jag vet itne hur länge och den var jättegod! Fiket var jättesöt och en supersöt asiatisk halvdöv kvinna stod bakom disken och log mot oss. Det vart en väldigt bra dag. Och stockroserna var ju oändligt vackra!

Ramlade ner från ett tak

Gjorde en Madicken minus paraplyt och föll från ett tak. Låter ju jävligt illa men det gick hyfsat bra, mitt högra lår fick ta en stor smäll däremot, det är lite blodigt och helt otroligt svullet! Det ser helt absurt ut, som en balong inpressat bakom huden i låret. Ont som **** gör det också, vet inte hur jag ska lyckas sova i natt då jag annars alltid sover på mage, det kommer ju inte gå inatt...

Varför var jag uppe på ett tak och hade mig? Jo ni förstår kära läsare, jag offrade mig för er för jag tänkte att det vore roligt att få lite snygga bilder på mina nya kläder också tänkte jag sitta på kanten av ett tak(svinstietaket)och posera lite men knak sa det och kanten på taket gick sönder och ner föll jag. Men jag lyckades ta emot mig med händerna som tur var., inga skall skador här inte!


Men som sagt, lite "fina"(det var dåligt ljus ute så inte så fina...) bilder kommer upp senare! Bjuder på denna som en liten aptit retare...//Min fina syter som fotograferat btw!//

Your my sweet cherrybloom


Asså körsbär. Behöver jag säga mer? Jag ÄLSKAR körsbär, synd att de ofta är väldigt dyra och bara finns på sommaren. Men den som väntar på något gott ...right?

RSS 2.0