Jo men visst sörru!


Bjuder på denna lilla goding som för övrigt är min profilbild på fb just nu. Bara så ni vet liksom, håller lite koll och så där. Frida tog bilden för cirka en vecka sen när vi gjorde i ordning oss hemma hos mig innan det bar iväg på 18års middag hemma hos Erik, var vädigt mysigt!

Idag har jag varit på stranden, såg för övrigt en väldigt naken man där, fick verkligen se för mycket. Grejen var att jag hade ingen aning om att han låg där, jag sprang fridfullt omkring på stranden och letade efter "kasta macka stenar" och så BAM hejhopp så låg där en snopp i vassen.(där han låg och sola).

Med denna fina historia säger jag godnatt mina kära små läsare!

Here she comes, shake that ass on the floor


Hihi, lilla Lakrits undrade vad jag höll på med medan jag kröp runt på gräsmattan och fotade blommor. Godnnatt världen!

moonshadow moonshadow-
Glad midsommar!


Här sups det! Linda gör drinkar nytt på nytt, har fått en jordgubbs-, en mango- och en hallon, jordgubbar, melon och mango drink. Mums! Dess värre har det regnat hela dagen, men nu verkar det öppna upp sig igen. Hoppas på lite kväll sol nu innan det börjar bli mörkt. Hoppas ni också får en bra dag, kram!

Detaljer


Lite bilder på fina saker från den senaste månaden. Bilden längst ner är på en blus jag köpte när jag var i farsta med Linn men jag lämnade tillbaks den igen då den inte satt så bra som jag hade velat. Men jag har i alla fall bilder på den så jag kan minnas tillbaka, haha

Blommor


Så var man i Skåne. Var hemma i typ två dagar innan det bar av till Skåne så är om möjligt ännu mer slut nu. Men tog i alla fall chansen att fota lite idag, blev en heldel foton på blommor som ni förmodligen kommer tröttna på att se eftersom jag antagligen kommer lägga upp ett par varje dag... haha ;)


Träna, duscha, packa, död fågelSååå, nu har man tränat och det var skönt! Sitter i soffan med morgonrock och blött hår. Har nämligen inpackning i håret så sitter med fb och tumblr i kanske tio minuter till innan jag går ner och tvättar ur det. Senare ikväll måste jag packa, drar ju till Hultsfred snart!:D Innan dess kommer Linn, hon ska bland annat ta bort en död fågel från mitt rum som Lakrits la så stolt där.

Jag köpte en hattKöpte två hattar för 149kr på kappahl idag, fina grejer! Tar bättre bilder imorgon om vädret är fint, pussåhej


RSS 2.0