Cuffs

GAAAAAAH, titta vad jag hittade inne på glitter och indiska!! Två cuffs som man ska ha på överarmen. Jag spenderade stora delar av förra sommaren med att söka runt på nätet efter såna här. Sen gav jag upp hopper också hittar man det inne på två vanliga affärer. Jag har dessutom en som jag fick i födelsedagspresent. Men dessa satt mycket bättre på båda går att töja hur man vill så de sitter perfekt, grymt!

79kr/st kostade de. Den med krussidull kommer från indiska och finns även i guld och den med turkosta stenar kommer från glitter.
Yay!

Älskar digIdag är det morsdag och inatt drömde jag om mamma, jag gör det ganska ofta men inatt kändes det som något extra. Också gick jag upp och såg att det var morsdag. Det var en mysig mammadröm, ibland drömmer jag ångest drömmar, men denna var mysig och vi kramades och pratade. Men sen när jag vaknade vart jag förstås väldigt ledsen. Saknar dig så mycket mamma

3 detaljer 3 bilder
Lite snaps från veckan som har gått, väldigt somrigt! Shorts och klänning, den efterlängtade sommaren är äntligen här ♥

Med denna i släptåg


SyndarnBåda för lite mer än 100kr, rea på bikbok, det gillar vi!

Fina kläder, sprit och dans


Ikväll har jag fått äran att ta Jonnas krogoskuld! Tänka sig, lilla jag, så mycket press på att det ska bli en lyckad kväll, haha... Men jag blev tipsad om en krog jag inte varit på förut så på sett och vis är det båda som förlorar oskulden haha, låter ju knäppt. Hoppas alla läser hela inlägget innan ni drar några förhastade slutsatser. Ser ni bara ordet oskuld försvinner ni kanske lika snabbt som ni kom. Eller så stannar ni i hopp om att detta är en galen sexblogg eller nåt.

Any way... Jag tror jag ska ha på mig strumbyxor tubkjol och mitt fina linne med virkat i ryggen. Jonna kommer runt halv nio då vi tillsammans går mot tunnelbanan och början på en riktigt awesome kväll♥

RSS 2.0